24 TUNTIA AIKAA

Moi! Tässä tähän maanantaihin pieni pläjäys motivaatiota. Viime aikoina olen saanut voimaa eräästä ajatuksesta. Aamuisin herätessäni, muistutan itselleni, että minulla on seuraavat 24 tuntia aikaa liikkua tavoitteitani kohti. 24 uutta tuntia tehdä haaveilemistani asioista totta. 24 tuntia kaikenlaisiin uusiin mahdollisuuksiin, kokemuksiin ja lopputulemiin.  Mielestäni aika päräyttävä ajatus. Ketä tulenkaan tapaamaan tänään ja minkälaisia ihmeitä minulle tuleekaan tapahtumaan? Aamulla kun herään, on uusi päivä, uudet mahdollisuudet, uusi maailma, uusi minä.

Mistä sinä haaveilet? Entä mitä tavoittelet elämääsi?

Olet varmaan aiemminkin kuullut, että oma tavoite kannattaa visualisoida mahdollisimman selvästi ja nähdä kuinka koko ajan liikkuu siihen suuntaan. Mitkä ovat ne pienet jutut ja teot, jotka voit tehdä juuri tänään päästäksesi lähemmäs tavoitettasi? Mitkä ovat ne muutamat askeleet, jotka sinun tulee ottaa, jotta olet lähempänä tavoiteltua lopputulosta?

Monesti jonkun asian saavuttaminen tuntuu hyvin haastavalta tai jopa mahdottomalta, koska matka on niin pitkä ja paljon kehitystä on tapahduttava ennen kuin olet tavoitteessasi. Siksi tämä ajatus on niin kannustava ja rauhoittava. Fokusoi energiasi seuraaviin 24 tuntiin ja niihin asioihin, mitä voit tehdä tämän päivän aikana.

Oli kyseessä sitten elämäntapamuutos, tuki- ja liikuntaelinsairauden kuntoutusprosessi, opiskelu tai työprojekti nykyhetkeen keskittyminen, unohtamatta pitkän aikavälin fokusta, auttaa tavoitteen saavuttamisessa.

Mukavaa maanantaita ja tsemppiä omien tavoitteiden saavuttamiseen!

Kiva kun käväisit täällä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.