UUSI VUOSI

Moi! Mistä sinä olet tänään innostunut? Jossain muistan nähneeni Jaakko Halmetojan jonkun haastattelun, jossa hän kertoi ettei kysy “Mitä kuuluu”. Sen sijaan hän kysyy mistä keskustelukumppani on sinä päivänä innostunut. Mielestäni ihana ajatus. Yhtenä tavoitteenani tänä vuonna on aloittaa tuon: “Mistä olet tänään innostunut”-virkkeen käyttö ikivanhan ja (väsyneen) “Mitä kuuluu” sijaan. Muutenkin puheen ja kielen voiman tiedostaminen on tavoitteena. Itse olen tänään innostunut siitä, kuinka energinen ja inspiroitunut olo minulla on. Loma on tehnyt tehtävänsä ja on mahtavaa palata töihin. Olen super innostunut päästessäni taas työskentelemään naprapaattina, bloggaamaan ja muiden tärkeiden projektieni pariin.

Oikein odotin aamulla, että saan herätä tähän päivään. Se ei ole itsestäänselvyys minulle, sillä viimeiset pari kuukautta olo oli hieman toinen, eli aika väsyneissä merkeissä mentiin. En meinannut jaksaa aamuisin nousta ja olo oli kaikkea muuta kuin inspiroitunut ja motivoitunut. Vuosi 2016 oli monella tapaa rankka isoine muutoksineen ja paineineen, joten ei ihmekään jos loppuvuodesta energiatasot olivat niin matalat. Siksi päätin että nyt on aika pitää lomaa ja ottaa aikaa. Ajattelin että olisi aika pinnallista ja tekopyhää, kun täällä puhun rentoumisen sekä levon tärkeydestä ja sitten itse en elä niin kuin opetan.

Edellisestä lomasta taisikin olla noin vuosi. Lomailu oli ihanaa. Kahteen viikkoon en juuri treenannut kävelylenkkejä lukuun ottamatta. Luin paljon. Olin paljon. Kului päiviä, jolloin pääteemana oli ikkunameditaatio, josta tulen kirjoittamaan myöhemmin lisää. Näin perhettä ja kavereita. Juhlin. Söin pääsääntöisesti terveellisesti mutta herkuttelin tavallista enemmän. Nukuin tavallista pidempään. Nukuin päiväunia. Kuuntelin musiikkia ja haaveilin. Kirjoitin päiväkirjaa. En käyttänyt sosiaalista mediaa. Kolmas lomaviikko olikin sitten jo uudelleen järjestymisen viikko ja aloitin pikku hiljaa paluun arkeen. Olen todella kiitollinen siitä että minulla oli mahdollisuus pitää lomaa ja rentoutua. Ihanaa!

Nyt on kuitenkin alkanut uusi upea vuosi, vaikka eihän se nyt niin suuri ero ole. Elämä jatkuu tutuissa rutiineissa. Silti vuodenvaihtumisessa on mielestäni sitä jotain. Se on looginen hetki arvioida omaa tilannetta ja järjestäytyä tarvittaessa uudelleen, sekä miettiä omia tavoitteita ja päämääriä. Itse olen kirjaillut joitakin tavoitteita itselleni. Ne ovat pitkälti samoja kuin viime vuonnakin. Jaan ne seuraavassa postauksessa. Siihen asti haluan toivottaa ihanaa uuden viikon alkamista ja upeaa uutta vuotta. Tule mukaan!

Kiva kun käväisit täällä!

Ihanaa päivää sinulle!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.