KOLMEN ÄMMÄN TEHOAAMU

Moi! Aamut ovat tärkeitä. Aamut luovat päivän yleistunnelman, joten sen vuoksi niihin kannattaa panostaa. Itse tykkään herätä suhteellisen aikaisin ja valmistautua päivään kaikessa rauhassa. Ihmiset jakautuvat tässä mielestäni kahteen porukkaan. Osa ihmisistä herää reilusti ajoissa, niin että aamuun jää paljon aikaa, osa taas juuri ennen kuin päivän tehtävät kutsuvat. Itse kuulun ensin mainittuun porukkaan. Onpa hauskaa huomata tätä tekstiä kirjoitellessa ajatteluni subjektiivisuus. Tietenkin mainitsen ensiksi sen kategorian, johon itse kuulun. Kuuluit sitten kumpaan tahansa porukkaan, kannattaa omaan aamuun silti tuoda selkeitä, hyvää mieltä tuovia rutiineja.

Minulle ehdottoman tärkeät jutut ovat kolme M: ää, eli mantrat, meditaatio ja musiikin kuuntelu (useimmiten sitä tanssien). Nämä kolme “ämmää” tosin tapahtuvat erikseen.

Heti ensimmäisenä, kun herään, sanon itselleni: “Tästä tulee hyvä päivä ja minulle tapahtuu tänään ihmeellisiä asioita” ja pyrin todella tuntemaan ne tunteet, mitä tämä ajatus herättää. Aina unenpöpperöisenä ja herätyskellon soimisen jälkeen ei tosin ihan pysty tuntemaan, miltä tuntuu hyvä päivä ja ihmeet, mutta siihen on vakaa pyrkimys!

10-15 minuutin meditaatio. PARASTA. Meditaation olen kokenut kokonaisvaltaisena tasapainoa, hyvää oloa ja sisäistä rauhaa tuovana menetelmänä, joten miksipä ei? Meditaatio-ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ.

Kuuntele TÄMÄ biisi!  Päivästä ei voi tulla huono, kun tämän biisin tunnelma on ajettu alitajuntaan jo heti aamusta. Suosittelen lämpimästi! Itselläni tämä on ollut varmasti soitetuin kappale viime aikoina, ei pelkästään aamuisin. Kaikki, kenelle olen tätä soittanut, ovat ihastuneet tähän. Ehkäpä biisi koskettaa jotain yhteistä inhimillistä tunnetilaa…

-Aamuterveisin, Jaana!

Kiva kun käväisit täällä!

Ihanaa päivää sinulle!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.