RENTOUDU – OPI MESTARILTA

viki-4

viki-3

viki-5

viki-2

viki-6

viki-1

Moi! Marraskuu lähenee loppuaan ja joulukuu on kohta täällä. Harmillisesti myös vuoden pimein aika alkaa hieman jo verottaa energiatasoja ja haastaa jaksamista. Omasta puolestani marraskuu voisi olla lakisääteinen valtion kustantama lomakuukausi koko Suomen kansalle tai sitten voisi olla vähintäänkin kevennetty työtahti tai rentoutustauot kouluissa ja työpaikoilla. Ennen kuin tähän tilanteeseen päästään, voi olla hyvä kehitellä jotain rutiineja ja juttuja omaan päivään, joista saa lisää energiaa, kun haastavat sääolosuhteet antavat kunnolla vastusta. Tähän postaukseen sain inspiraatiota eräältä rentoutumisen mestarilta, nimittäin vanhempieni kissalta. Olin jokunen aika sitten hoitamassa tätä ihanaista ja kamera sattui mukaan, jolloin sain ikuistettua tämän leppoisan hetken, josta nyt voi ammentaa innoitusta tuleviin rentoutushetkiin. Itse ainakin tulen hyvälle tuulelle ja rentoudun jo, kun vaan palaan näihin kuviin ja näihin tunnelmiin 😉

Viime viikot olenkin keskittynyt kunnolla ottamaan aikaa itselleni ja tietoisesti rentoutumaan. Se on tuntunut todella hyvältä. Kissat tuntuvat osaavan tämän taidon luontaisesti ja niiltä monesti saa paljon inspiraatiota rentoutumisen saloihin. Ehkä arjessa ja työssäkin voisi ottaa jollakin tapaa rennomman asenteen, kun pimeä vuodenaika iskee, tai ehkä se olen vain minä, joka stressaa ja ottaa paineita. Joka tapauksessa, jos yhtään siltä tuntuu, niin ota omaa aikaa ja muista rentoutua riittävästi. Elämä on lyhyt ja se kannattaa viettää hyvissä fiiliksissä!

Minkälaiset jutut saavat sinut rentoutumaan tai koetko ylipäätään stressiä? Oletko löytänyt pomminvarman tavan välttää paineiden ottamista tai käsitellä niitä? Kommentoi omat ajatukset aiheeseen liittyen! Kiitos!

Ihanaa ja rentouttavaa päivää sinulle!

Kiva kun piipahdit täällä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.