UUSIA KUVIOITA <3

Heips! Hieman hiljaiseloa on vietelty täällä blogin puolella viime aikoina. Syynä ovat olleet muuttokiireet, sillä kuunvaihteessa asuinpaikka vaihtui. Muuton ei kyllä syyttä sanota olevan kolmanneksi stressaavin asia elämässä läheisen kuoleman ja eron jälkeen. Tämän saa todeta joka kerta. Tosin en kyllä kovin montaa kertaa elämässäni ole muuttanut, mutta silti huomasin taas kuinka rankkaa puuhaa se on. Toisaalta rakastan muuttamista, koska kaipaan paljon vaihtelua ja kyllästyn helposti. Asuinpaikan vaihtaminen onkin tästä syystä hauskaa, kun pääsee ikään kuin luomaan elämänsä uudelleen ja tutustumaan uusiin maisemiin ja ympäristöihin.

Nyt suurin osa tavaroista on purettu ja tarpeelliset uudet huonekalut hankittu. Muuttostressi alkaa pikku hiljaa hellittää. Ilon aiheita on tällä hetkellä paljon uuden kodin ohella. Nyt kun kesä on virallisesti alkanut (kyllä olen se ärsyttävä niuhottaja, jonka mielestä kesä alkaa vasta kesäkuun alusta, kalenterin mukaan) pääsee siitä nauttimaan uudessa ympäristössä. Uuden kodin läheisyydessä on ihanan kaunista ja oikein odotan että pääsen ulos tutustumaan kunnolla paikkoihin. Odotan myös että kesä alkaisi vihdoin toden teolla myös säiden puolesta! Tänä kesänä haluaisin treenata enemmän ulkona ja muutenkin viettää paljon aikaa ulkoilmassa. En tiedä onko se vain toiveajatteluani vai mitä, koska minulla on tunne, että tästä kesästä tulee vielä säiden puolesta erittäin onnistunut. Sanoisin että muutaman viikon kuluttua on jo kesäisen lämmintä. Katsotaan nyt miten tämä ennustus toteutuu… Jäämme odottamaan mielenkiinnolla.

Täällä blogin puolella painotus tulee olemaan hyvin vahvasti hyvinvointipuolessa, sillä kesällä jos koskaan, on aikaa ja voimavaroja panostaa omaan hyvinvointiin. Kesällä tykkään priorisoida hyvän olon ja akkujen lataamisen syksyn ja talven koitoksia varten.  Siksi nämä teemat nyt entistä isommin blogissa! Naprapatian aihealueista ja tuki- ja liikuntaelinvaivoista, sekä niiden hoidosta tulee mahdollisesti jotain satunnaista juttua. Enemmän sitten syksyllä taas kirjoittelen naprapatiasta. Koontina voin todeta, että olen palannut, pienen tauon jälkeen ja tästä jatketaan normaalilla postaustahdilla. Toivottavasti viihdyt myös kesällä mukana menossa!

Kiva kun käväisit täällä!

Ihanaa päivää sinulle!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.