LIIKKUVAN IHMISEN TARKISTUSLISTA – ILMAINEN LUENTO

Moi ja mukavaa lauantaita! Tässä pieni menotärppi keskiviikkoiltaan, jos ei vielä ole tekemistä. Pidän keskiviikkona 22.3. luennon aiheena “Liikkuvan ihmisen tarkistuslista – Naprapatian näkökulma toimintakykyyn ja kehonhuoltoon”. Paikkana on Fressi Clubhouse Vuosaari, Tyynylaavantie 20, noin 5 minuutin kävelymatka Vuosaaren metroasemalta. Luento pidetään Fressi Clubhousen edustustiloissa, 5 kerroksessa klo 18-19, keskiviikkona 22.3. 

Luennolla tulen käsittelemään yleisiä haastekohtia kehossa, jotka erityisesti liikuntaa harrastavan ja tietysti myös muidenkin kannattaisi huomioida. Myös jos harkitset liikunnan aloittamista, kannattaa tulla paikalle, sillä luennolla tulee huomionarvoisia kohtia myös treenailua aloitteleville. Kaikilla on yksilöllisiä kehityskohtia kehossaan, jotka voivat rajoittaa kehitystä harrastamassasi lajissa, tai mahdollisesti altistaa pidemmällä aikavälillä esimerkiksi erilaisille rasitusvammoille. Tähän liittyen tulee myös paljon hyödyllistä yleistietoa kehonhuoltoon liittyen.

Toinen tärkeä teema luennolla on naprapatia ja se miten naprapaatti voi auttaa eteenpäin kehonhuollossa tai yksilöllisten kehon haastekohtien haltuunotossa. Joten jos kiinnostaa saada myös lisää tietoa naprapatiasta, kannattaa tulla paikalle!

Luento on ilmainen ja kaikille avoin, eli sinun ei tarvitse olla Fressi kuntokeskuksen kanta-asiakas/jäsen tullaksesi luennolle. Luennolle ei myöskään tarvitse ennakkoon ilmoittautua. Tilaisuudessa on tarjolla kahvi ja pieni maistiainen raakakakkua. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kuulemaan ja keskustelemaan näistä aiheista!

Kiva kun käväisit täällä!

Nähdään keskiviikkona! 

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.