JUOTKO LAADUKKAASTI?

Moi! Nyt onkin ollut varsinainen paastoilun teemaviikko, joten jatketaan samalla teemalla. Kun kerran kehon puhdistaminen teemana, niin mikäpä olisikaan osuvampi aihe kuin laadukas vesi ja nesteytys. Tässä postauksessa kerron Brita-kannusta ja lisäksi opastan miten se otetaan käyttöön. Itse aloin muutama viikko sitten käyttää Brita-kannua ja huomasin heti selkeän eron ensinnäkin veden maussa ja ulkonäössä sekä yleisfiiliksessä, joka minulle tulee kun juon vettä. Suodatettu vesi on jotenkin raikkaampaa ja tulee erilainen, parempi fiilis, kun sitä juo, verrattuna normiveteen.

Parasta vettähän saisi luonnosta, lähteestä mutta koska ei ole autoa, aikaa tai asuinpaikkaa lähteen vieressä, olen toistaiseksi kokenut lähdeveden hakemisen liian monimutkaisena prosessina. Hyvä kiireisen, urbaanin ihmisen vaihtoehto on Brita-kannu. Brita-kannu suodattaa Maxtra-suodattimen avulla vedestä klooria, kalkkia, fluoria, ja vanhoista putkista mahdollisesti irtoavia raskasmetalleja. Näitä juttuja löytyy vesijohtovedestä, vaikka onhan suomalainen vesijohtovesi  maailman mittapuulla puhtaimmasta ja laadukkaimmasta päästä.

Silti juomavetensä laatua voi kuitenkin optimoida ja toisaalta miksi niin ei tekisi? Hyvinvointi on kuitenkin niin tärkeä asia mielekkään elämän kannalta, ja vesi taas puolestaan on hyvin perustavanlaatuinen tekijä elossa pysymisen näkökulmasta. Brita-kannu on myös edullinen vaihtoehto oman veden optimoimiseen. Hinta on päätä huimaavat 30 € ja kuukausittain vaihdettava filtteri kustantaa n. 8 €. Ei mielestäni pahoja hintoja paremmasta vedestä. Oman Brita-kannun voi halutessaan käydä ostamassa Stockmannilta tai Prismasta.

No miten se Brita-kannun käyttöönotto sitten tapahtuu? Kyse ei onneksi ole monimutkaisesta prosessista. Ensimmäiseksi kannun osat pestään vedellä ja astianpesuaineella.

Sitten filtteri upotetaan muutamaksi minuutiksi kylmään veteen, jotta se aktivoituu, jonka jälkeen se napsautetaan paikalleen. Kannu täytetään vedellä ja pian sinulla on parempaa juomavettä!

Kiva kun käväisit täällä!

Ihanaa päivää sinulle!

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.